Különleges szaunaestek

Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Különleges szaunaestek

2019-10-14

2019. november 23.

Különleges szaunaestek

Azok a 80-as évek..... Mamma Mia, micsoda idők voltak.... zenék, hangulatok.... sokan még nem is éltek akkor azok közül, akik ma rajonganak érte :-) De akik már éltek, azok érzik csak igazán mi a dörgés... vagy nem? Ki tudja.... November 23-án talán minden kiderül....

Itt az ideje még a télapó és Karácsonyi Kevin előtt egy jó kis retro partynak. Gyertek, bulizzunk együtt este 19 órától éjfélig Csillaghegyen! Szaunaprogramok a retro jegyében, csodás zenék, zsíros kenyér, bátrabbaknak természetesen lila hagymával!

Foglald le a helyed most!

Családias szaunázás, öt garantált program, tiszta, fürdőruhamentes környezet (a rendezvény alatt a teljes szaunavilág fürdőruhamentes terület), természetes belga Loylymasters illatok

A belépő a programokkal együtt összesen 5.800 Ft/fő.

A rendezvényre a férőhelyek korlátozottak, részvétel kizárólag visszaigazolt regisztrációval, regisztrálni lehet az info@aufguss.hu email címen. A belépőjegyeket kizárólag online tudják megvásárolni ezen a felületen.
FONTOS: Az online megvásárolt jegyek visszatérítésére nincs lehetőség, azokat csak az adott rendezvényre lehet felhasználni.

Közlemények

Nem üzemel a sófürdő, 2019-10-18
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy műszaki okok miatt a sófürdő jelenleg nem üzemel. Köszönjük ...

Nem üzemel a sófürdő, 2019-10-18 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy műszaki okok miatt a sófürdő jelenleg nem üzemel. Köszönjük megértésüket.

Sávhasználtság, 2019-04-09
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2019. április 13-án 8.30-13.00 óra között úszóverseny miatt ...

Sávhasználtság, 2019-04-09 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2019. április 13-án 8.30-13.00 óra között úszóverseny miatt 4 sáv lezárásra kerül. A többi sáv ez idő alatt is zavartalanul üzemel. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.