Csillaghegyi Strandfürdő - Szolgáltatások [Hivatalos honlap]

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő szolgáltatásai

Egész éven üzemelő medencék

  • Úszómedence és tanmedence
  • Wellness részleg
  • Szaunavilág (panoráma szauna, ördög szauna, gőzkabin, infra szauna, dézsa zuhany, sófürdő)
  • Panoráma medence
  • Gyermekparadicsom vizes játszótérrel és gyermekkuckóval

Csak nyáron üzemelő medencék

33 méteres úszómedence

Kép - 105A medence 370 m2 területű 120 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig. Hőmérséklete 21–22 °C: A medencében úszósapka használata kötelező.StrandmedenceStrandmedence

A medence 782 m2 területű 145 cm-től fokozatosan mélyül egészen 240 cm-ig. Kellemes, hűvös vize igazi felüdülést biztosít a nagy melegben.

Gyerekmedence

A gyerekmedence 113 m2 alapterületű pancsoló medence, vízmélysége 25-60 cm közötti. 2014 nyarától gyermek csúszda kerül benne elhelyezésre, amely változatossá teszi a pancsolást. A fás területek biztonságos árnyékot biztosítanak a gyermekek és a szülők gondtalan pihenéséhez.

Strandterület és napozási lehetőségek

ParkA strand 90.468 m2 parkosított területen fekszik, amely kiválóan alkalmas napozásra, pihenésre. A kirándulni vágyók igényeit az ősfás sétányok elégítik ki. A terület a strandolás mellett kiválóan alkalmas egy kellemes sétára is.

Sportolási lehetőségek

A strandon focipálya használatára is van lehetőség. A strandon a belépőjegy megvásárlásával focipálya használatára is van lehetőség.

2013-ban került kiépítésre a szabadtéri fitness parkunk a bejárattól balra található, ahol 10 db-os gépparkkal várjuk a sportolni vágyókat.

Szaunák

Egész évben 15 fős finn és 2 fős infraszauna várja Vendégeinket, amelyeknek számos pozitív hatása van. A belépőjegy tartalmazza a szaunák használatát.

Csúszdák20181031_Csillaghegyi_Árpád_fürdő_204.JPG

UFO csúszda

Anaconda csúszda

 

A csúszdák - UFO 12 éves kortól, Anaconda 8 éves kortól -  csak 120 cm-es     vállmagasság felett használhatók! A 105-120 cm vállmagasságú gyermekek  szülői felelősségvállalási nyomtatvány kitöltése, valamint a kapott karszalag   viselése mellett használhatják a csúszdát! A meghatározott kor vagy 105 cm   vállmagasság alatt a csúszdák nem használhatók!

Masszázsok

Termál masszázsMasszázs
Ez a masszázs egy gyógyító kezelés. Célja a feszes izmok passzív átmozgatása, fellazítása. A masszázsnak köszönhetően felpezsdül a vérkeringés, a kezelt területen csökken a fájdalom, továbbá a kezelés helyreállítja a bőr és az izomzat rugalmasságát. Használt vivőanyag: Aloe Vera: illatanyag nélküli olaj. Gyulladáscsökkentő, gombaölő, regeneráló.

Aroma masszázs
Ezzel a masszázzsal lassabb ütemű, harmonikus fogásokkal, technikákkal ötvözött kezelést biztosítunk, melynek célja, hogy megnyugtassuk, ellazítsuk vendégeinket. Ajánljuk relaxáláshoz, pihenéshez, sportolás utáni lazításhoz egyaránt. Használt vivőanyagok: Levendula: enyhíti az izomfájdalmakat, megnyugtatja a gyulladásokat, erős idegnyugtató hatása van, gyógyít és relaxál. Citromfű: nyugtató hatása közismert, ugyanakkor élénkítő hatása is van (leginkább frissítő masszázsokhoz, illetve olyan vendégeknek, akik nem szeretik az édeskés illatokat). Narancs-fahéj: a legkellemesebb olajok egyike. Édeskés, bódító, lágy illatkeverék, igazi relaxáló élmény. Felvidít, frissít, oldja a feszültséget.

Frissítő fejmasszázs
Kezelendő területek: vállöv (amennyit elérünk), dekoltázs (kulcscsontig), nyak hátsó része, arc (orcák, halánték, homlok), fülek és a fülek körüli területek, hajas fejbőr. Használt vivőanyag: Aloe Vera: illatanyag nélküli olaj. Gyulladáscsökkentő, gombaölő, regeneráló

Frissítő lábmasszázs
Kezelendő területek: lábfejek, alsó lábszár feszítő és hajlító oldalai, térdkalács vonaláig. Használt vivőanyag: Aloe Vera: illatanyag nélküli olaj. Gyulladáscsökkentő, gombaölő, regeneráló

Egyéb szolgáltatások

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.