Keresés

Online jegyvásárlás

Strand

 

csak a nyár!
STRANDTERÜLET

 

A budai hegyoldal lábánál, mesés és változatos domborzati környezetben vár Rád a nyár, a napsütés és a természet, ahol a múlt ötvöződik a jelennel!

Strandunk Buda legnagyobb, második legrégebbi strandja 90.468 m2 parkosított területen fekszik, amely kiválóan alkalmas napozásra, pihenésre. A kirándulni vágyók igényeit az ősfás sétányok elégítik ki.

A strand 100 évre visszanyúló története ritka kincseket rejt, amely nyomott hagyott a jelenben.

 

 

OLVASS TOVÁBB

 

a klasszikus
STRANDMEDENCE

 


A 22-23 °C-os, 55 méteres medence 140 cm-től fokozatosan mélyül egészen 200 cm-ig.

A romantikus környezetben lévő titokzatos szobrok melletti kellemes, hűvös vize igazi felüdülést biztosít a nagy melegben.

 

Hőfok: 22-23 oC
Vízmélység: 140-200 cm

 

amatőr és profi úszóknak
ÚSZÓMEDENCE

 

Az úszást kedvelő vendégeink nagy kedvence a strand végében található 33 méteres úszómedence, 22-23 °C-os vízével, 140-220 cm mélységével. Itt az úszást követően a meleg vizes ülőmedencében kényelmesen lazíthatnak.

 

Hőfok: 22-23 oC
Vízmélység: 140-220 cm

 

Az úszómedencében rendszeresek az úszásoktatással kapcsolatos foglalkozások. A foglalkozások időpontjáról kérjük, tájékozódjon az alábbi oldalon!

 

pici pancsolás
GYEREKMEDENCE


A 25-60 cm vízmélységű, 22-23 °C-os gyermekmedence kisebb gyermekek számára ideális választás a nyári melegben. A gyermekcsúszda és gomba változatossá teszi a pancsolást. A fás területek biztonságos árnyékot biztosítanak a gyermekek és a szülők gondtalan pihenéséhez, továbbá a gyermekvilág közelsége könnyen lehetőséget biztosít az átjárásra, így akár kint, akár bent felhőtlenül tudnak szórakozni.

 

Hőfok: 22-23 oC
Vízmélység: 25-60 cm

Strandmedencék paraméterei

aktív pihenés
FITNESS PARK ÉS JÁTSZÓTÉR

Fitness parkunkban korosztálytól és fizikai állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt. A szabadban a fák lombjai közt még nyáron is hűs, árnyékos területen tudjuk megmozgatni magunkat. Ha még nem jártas a fitness eszközök használatában, az sem gond! Nálunk minden eszközhöz talál használati útmutatást. Javasoljuk, hogy hozzon egy melegítőt és kösse össze az úszás élményt a szabadtéri mozgás örömével. Mindemellett, ha további aktív kikapcsolódásra vágyik, egy kalandos és romantikus kocogást tehet a hegyoldal zöldjében a strand rejtelmes kertjében.

A fitness park szomszédságában a kicsik is megtalálják a szórakozási lehetőséget. A játszótér a legkisebbeknek, míg a ketrecfoci-kosár pálya a nagyobbaknak is tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ha a gyermekvilág, vagy a csúszdák még nem fárasztották le eléggé gyermekét, folytassák a szórakozást a szabadban!

Tavasztól őszig, a sport zónából megközelíthető.

 

a napfürdőzés szerelmeseinek
NAPOZÓK

 

Ha napozásra vágyik strandunk nyugágyakkal felszerelt hatalmas füves területei kiválóan alkalmasak a célra. A fák lombjai alatt még árnyékba is húzódhat a déli napsütés elől.

Nyugágyak korlátozott számban állnak rendelkezésre, de ha lecsúszott róla sincs gond, a fűben biztos talál még szabad felületet a napozásra.

 

Nyugalomra és privát napozóra vágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk VIP napozóinkat, melyek a gyermekvilág napozója fölött elhelyezkedve a fák árnyékában nyugodt pihenésre adnak lehetőséget. Kevésbé napos, de annál inkább hangulatos! A VIP boxok 2 nyugággyal, és napernyővel felszereltek. Kérje pénztárunknál!  

OLVASS TOVÁBB